De krachtige reinigende werking van XBEE

Enzymen zijn zeer krachtige natuurlijke reinigers; niet voor niets maken producenten van wasmiddelen al vele jaren gebruik van enzymtechnologie.

De enzymen in XBEE reinigen brandstofsystemen volledig van tanks tot motoren door alle organische verontreinigingen tot op moleculair niveau af te breken en vervolgens ook op te nemen in de brandstof. Op deze manier wordt het hele systeem geleidelijk aan gereinigd en tegen nieuwe verontreinigingen beschermd.

De krachtige reinigende eigenschappen van XBEE worden door vele gerenommeerde bedrijven onderschreven en blijken ook uit aanbevelingen van constructeurs zoals Caterpillar, MaK en Wärtsilä.

Een schoon systeem bevordert de levensduur en werking van tanks, leidingwerk, separatoren, inspuitsystemen en motoren en leidt tot meer rendement en continuïteit.

Behoudt van tanks door afbraak van verontreinigingen

Sludge en andere bezinksels zoals dode micro-organismen op de bodem van tanks kan op termijn leiden tot schade aan uw tanks. De plaats waar op de bodem van tanks verontreiniging zich verzameld blijft doorgaans onaangeroerd waardoor in dit bezinksel een zuurstofarm klimaat kan ontstaan. In dergelijke bezinksels kunnen zich daardoor anaërobe bacteriën (die nauwelijks of geen zuurstof nodig hebben) manifesteren die bij celdeling zuren uitscheiden. Deze zuren zijn zeer agressief en kunnen schade aanrichten (in de vorm van corrosie) aanrichten aan uw installatie.

XBEE breekt alle organische verontreinigingen geleidelijk af zodat de manifestatie van (anaërobe) bacteriën en schade aan uw installatie wordt voorkomen.

Afbeeldingen van de reinigende werking van XBEE

XBEE zorgt voor meer rendement en continuïteit door tanks, brandstofsystemen en motoren volledig te reinigen en in topconditie te houden