Retourneren van particuliere bestellingen

Bij XBEE Benelux is het natuurlijk mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van uw bestelling naar XBEE Benelux zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product binnen die tijd in goede orde retour ontvangen is.

De procedure is eenvoudig:

  1. vul het herroepingsformulier in en stuur deze naar info@xbeebenelux.nl waarmee u aangeeft deze artikelen retour te willen sturen;
  2. wij bevestigen de ontvangst van uw bericht;
  3. u stuurt vervolgens ons uw pakket toe:
    XBEE Benelux
    De Giessen 7
    8253 PR Dronten – Nederland

Uitzonderingen

Om de kwaliteit van het XBEE enzymconcentraat te kunnen waarborgen kunnen wij na het openen van de verpakking en daarmee het verbreken van de verzegeling het product niet opnieuw verkopen. U kunt daarom geen aanspraak maken op uw herroepingsrecht wanneer de verzegeling van de XBEE verpakking(en) is verbroken.

Download het herroepingsformulier >

Minder kosten en meer rendement door toepassing van hightech enzymtechnologie