Les Abeilles International

De Franse rederij Les Abeilles International is reeds sinds december 2005 een trouwe gebruiker van XBEE Natural Fuel Additive.

Een uitvoerige testperiode aan boord van de zeesleepboot Abeilles Languedoc werd afgesloten met een algehele inspectie door Bureau Veritas. Bij de inwendige inspectie van de tanks door Bureau Veritas werd de krachtige reinigende werking van XBEE goed duidelijk; de tanks bleken uitzonderlijk schoon.

Deze zeer positieve evaluatie was voor Les Abeilles International aanleiding tot het algehele gebruik van XBEE in alle schepen en ondersteunend materieel.

Afbeeldingen van inspectie Bureau Veritas

Over Abeilles International

Het sleep- en bergingsbedrijf Les Abeilles International is al sinds 1976 actief in de bescherming van zo’n 3120 km aan Franse kust.

Les Abeilles International beschikt hiertoe over 5 zeesleepboten en meerdere ondersteunende vaartuigen toegerust voor de meest uiteenlopende sleep- en bergingswerkzaamheden en de beperking van milieuschade bij calamiteiten.

Les Abeilles International is onderdeel van de Franse Bourbon Group, een beursgenoteerde wereldwijd opererende rederij. Anno 2016 beschikt Bourbon over een vloot van 512 schepen en een personeelsbestand van meer dan 10.000 mensen met 88 verschillende nationaliteiten.

Minder kosten en meer rendement door toepassing van hightech enzymtechnologie