• +31(0)85 - 303 48 90

Elimineert bacteriën,

schimmels en gisten

Minder kosten

en meer rendement

Gecertificeerd

erkend & aanbevolen

Over XBEE

Wat is XBEE Enzyme Fuel Technology?

XBEE bevat een complex mengsel van natuurlijke enzymen afkomstig uit boombladeren. Het unieke enzymconcentraat in XBEE zorgt voor een moleculaire verandering van brandstoffen waardoor deze sneller en optimaler verbranden en lang houdbaar worden.

Door de krachtige enzymtechnologie kent XBEE een zeer breed werkingsspectrum en is het effectief in alle fossiele brandstoffen en biobrandstoffen.

XBEE zorgt voor een opmerkelijke verbetering van de brandstofkwaliteit en optimaliseert het verbrandingsproces in motoren. Dit proces resulteert in een toename van het motorvermogen en een afname van het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen en roet.

De enzymen in XBEE reinigen het gehele brandstofsysteem van de (opslag)tank tot de motor, breken in de brandstof aanwezig water af en voorkomen bacterieproblemen veroorzaakt door micro-organismen in brandstoffen.

XBEE voldoet volledig aan internationale brandstofspecificaties, is gecertificeerd en wordt erkend en aanbevolen door constructeurs voor gebruik in alle verbrandingsmotoren.

XBEE is een zeer effectieve brandstofverbeteraar gebaseerd op unieke en bewezen enzymtechologie

De geschiedenis van XBEE Enzyme Fuel Technology

In de jaren tachtig van de vorige eeuw doet een Japans onderzoeksteam onder leiding van professor Shinji Makino de ontdekking dat bepaalde natuurlijke enzymen uit boombladeren een geweldige katalytische werking hebben op koolwaterstoffen.

Na een uitgebreid testprogramma en de noodzakelijke EPA registratie (Environmental Protection Agency) wordt het product in Amerika onder de naam Soltron® op de markt gebracht.

In 2002 worden de distributierechten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika ondergebracht bij de Franse AKX-Group die het product onder de naam XBEE® is gaan distribueren. Door de geweldige werking van XBEE in stookoliën heeft de AKX-Group zich voornamelijk toegelegd op de distributie van XBEE in de maritieme sector en stookolie-gestookte energiecentrales.

XBEE is sinds haar initiële ontdekking door professor Makino steeds verder doorontwikkeld. Deze productevolutie heeft er toe geleid dat XBEE anno 2017 nog effectiever is dan eerdere generaties en nu een geweldig breed werkingsspectrum kent; koolwaterstoffen, biobrandstoffen, plantaardige en dierlijke vetzuren, water, micro-organismen, sludge en andere onzuiverheden in brandstoffen en brandstofsystemen worden allemaal door XBEE behandeld.

XBEE Benelux is exclusief distributeur van XBEE Enzyme Fuel Technology in de Benelux en zet de volgende stap in het beschikbaar stellen van dit uitzonderlijke product aan alle bedrijven en particulieren in de Benelux.

Top