• +31(0)85 - 303 48 90

Elimineert bacteriën,

schimmels en gisten

Minder kosten

en meer rendement

Gecertificeerd

erkend & aanbevolen

Garantie & klachten particulieren

Garantie & klachten particulieren

Garantie

Het XBEE additief wordt met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Het productieproces van XBEE staat onder continue kwaliteitstoezicht en controle. Iedere geproduceerde batch van het XBEE additief wordt onafhankelijk geanalyseerd om absoluut zeker te zijn dat het aan de gestelde eisen voldoet.

Wij doen onze uiterste best om onze producten in topconditie aan u te leveren. Mocht het desondanks voorkomen dat een product u niet in perfecte staat bereikt kunt u uiteraard aanspraak maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij natuurlijk kosteloos zorg dragen voor vervanging van het product!

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Wij nemen uw klachten uiterst serieus en streven er in alle gevallen naar deze naar uw tevredenheid op te lossen. Wij vragen u daarom om klachten altijd aan ons kenbaar te maken door te mailen naar info@xbeebenelux.nl. Leidt dit desondanks niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Top